Coroana zirconiu integral, multilayer si ceramica pe zirconiu

Doctor : Madalina Radu
  Contact : +4 0727 307 802 | cabinet@coroana-zirconiu.ro

Toate paginile etichetate: coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Coroane individuale ceramica pe zirconiu, alegerea ideala pentru o estetica dentara superioara.

Pacienta s-a prezentat la clinica noastra pentru restaurarea protetica a ambelor arcade dentare. In zonele laterale avea punti vechi din metalo-ceramica, iar unii dinti prezentau infectii cronice. De asemenea, majoritatea dintilor prezentau carii si fisuri ale smaltului, pacienta acuzand dureri la masticatie, la rece si cald.

Dintii care prezentau infectii cronice, care afectasera si osul alveloar, au fost tratati la microsco, evitandu-se astfel extractia lor. In trecut, dintii care prezentau infectii care ajungeau sa afecteze osul erau extrasi. Astazi, datorita evolutiei extraordinare a medicinei si tehnologiei folosite, tratamentul endodontic salveaza aproape orice dinte.

Tratamentul asistat de microscopul dentar este unul corect si de lunga durata, intr-un numar restrans de sedinte. Diferenta dintre tratamentul endodontic asistat de microscop si cel clasic este data de timpul de efectuare si de calitatea acestuia. Anatomia radacinilor si canalelor poate fi complicata, acestea fiind dificil de gasit si tratat. Cu ajutorul microscopului medicul dentist poate repera toate canalele, acele rupte pe canal si perforatiile radiculare care nu se pot observa cu ochiul liber sau la radiografie, garantand astfel un tratament de o calitate superioara, pe o perioada lunga de timp.

Dupa tratamentele endodontice au fost folositi pivoti din fibra de sticla pentru refacerea bonturilor dentare.

Au fost tratate cariile si realizate extirpari ale nervilor care suferisera inflamatii.

Pana la restaurarea prin coroanele definitive au fost folosite coroane provizorii realizate in cabinet.

Pentru restaurare au fost folosite coroane individuale ceramica pe zirconiu.

Coroanele din ceramica pe suport din zirconiu au o rezistenta crescuta si o estetica superioara, ceramica fiind materialul care se apropie cel mai mult de aspectul natural al smaltului, avand aceeasi transluciditate si luciu ca al dintelui natural.

aplica online pentru o consultatie gratuita

Puteti consulta alte cazuri si articole pe www.dentistfaradurere.ro si pe www.smile-architects.ro

Citeste
coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Restaurare prin coroane individuale din ceramica pe zirconiu si zirconiu multilayer.

Pacienta, in varsta de 28 de ani, s-a prezentat la clinica noastra pentru imbunatatirea aspectului estetic al zambetului. Deoarece a refuzat tratamentul ortodontic, am incercat, folosind coroane dentare, sa obtinem un rezultat cat mai apropiat de dorinta pacientei, de zambetul mult dorit.

Citeste