Coroana zirconiu integral, multilayer si ceramica pe zirconiu

Doctor : Madalina Radu
  Contact : +4 0727 307 802 | cabinet@smile-architects.ro

Toate paginile etichetate: zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Coroane individuale ceramica pe zirconiu, alegerea ideala pentru o estetica dentara superioara.

Pacienta s-a prezentat la clinica noastra pentru restaurarea protetica a ambelor arcade dentare. In zonele laterale avea punti vechi din metalo-ceramica, iar unii dinti prezentau infectii cronice. De asemenea, majoritatea dintilor prezentau carii si fisuri ale smaltului, pacienta acuzand dureri la masticatie, la rece si cald.

Citeste
coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Restaurare prin coroane individuale din ceramica pe zirconiu si zirconiu multilayer.

Pacienta, in varsta de 28 de ani, s-a prezentat la clinica noastra pentru imbunatatirea aspectului estetic al zambetului. Deoarece a refuzat tratamentul ortodontic, am incercat, folosind coroane dentare, sa obtinem un rezultat cat mai apropiat de dorinta pacientei, de zambetul mult dorit.

Citeste
coroane individuale din zirconiu - final

Coroane individuale din zirconiu

Pacientul s-a prezentat la clinica pentru restaurarea protetica a celor doua arcade cu coroane individuale din zirconiu.

Dintii de la ambele arcade prezentau abraziune avansata din cauza bruxismului. Cazul a fost foarte dificil deoarece, pe langa rezolvarea problemelor endodontice, necesita si refacerea dimensiunii verticale de ocluzie (D.V.O.), care era prabusita in urma abraziunii avansate a dintilor.

Citeste
coroana zirconiu before-after | punti zirconiu

Punti totale din ceramica pe zirconiu | caz

coroana zirconiu: punti totale din ceramica pe zirconiu

Cazul initial: pacienta s-a prezentat la cabinetul stomatologic total nemultumita de rezultatul incercarii de restaurare intr-un alt cabinet stomatologic – asa cum se vede in imaginea atasata.

Incercarea de restaurare dentara a constat in realizarea unor lucrari provizorii din acrilat urmand apoi realizarea unor lucrari finale din zirconiu. Datorita faptului ca rezultatul a fost nesatisfacator, pacienta s-a decis sa apeleze la cabinetul nostru.

S-a procedat la consultatia preliminara in urma careia am stabilit impreuna cu pacienta aspectele care o nemultumesc si un plan in urma caruia am putea corecta si obtine un rezultat cat mai satisfacator.

Citeste