Coroana zirconiu integral, multilayer si ceramica pe zirconiu

Doctor : Madalina Radu
  Contact : +4 0727 307 802 | cabinet@smile-architects.ro

Toate paginile etichetate: coroane ceramica

coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Coroane individuale ceramica pe zirconiu, alegerea ideala pentru o estetica dentara superioara.

Pacienta s-a prezentat la clinica noastra pentru restaurarea protetica a ambelor arcade dentare. In zonele laterale avea punti vechi din metalo-ceramica, iar unii dinti prezentau infectii cronice. De asemenea, majoritatea dintilor prezentau carii si fisuri ale smaltului, pacienta acuzand dureri la masticatie, la rece si cald.

Citeste
Coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Paienta s-a prezentat la clinica noastra pentru a-si inlocui lucrarile vechi, fiind total nemultumita de aspectul estetic al zambetului sau. Pacienta acuza aspectul cenusiu al gingiei, marginea neagra a lucrarii precum si asimetria faciala creata de cele doua lucrari.

Coroane individuale ceramica pe zirconiu - before

Citeste
coroane ceramica pe zirconiu

coroane ceramica pe zirconiu

Pacienta s-a prezentat in clinica noastra pentru a rezolva multiplele probleme dentare pe care le avea si, de asemenea, pentru a-si realiza un vis pe care il avea inca din copilarie: sa aiba un zambet frumos.

coroane ceramica pe zirconiu - situatie initiala

In urma unui examen radiologic am constatat ca mai multe tratamente endodontice au fost incomplet realizate si din aceasta cauza microbii au migrat din canalul radicular in osul alveolar. De asemenea, unii dinti aveau plombe mari care au dus la necroza nervului.

Citeste