Coroana zirconiu integral, multilayer si ceramica pe zirconiu

Doctor : Madalina Radu
  Contact : +4 0727 307 802 | cabinet@coroana-zirconiu.ro

Toate paginile etichetate: coroane ceramica

coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Coroane individuale ceramica pe zirconiu, alegerea ideala pentru o estetica dentara superioara.

Pacienta s-a prezentat la clinica noastra pentru restaurarea protetica a ambelor arcade dentare. In zonele laterale avea punti vechi din metalo-ceramica, iar unii dinti prezentau infectii cronice. De asemenea, majoritatea dintilor prezentau carii si fisuri ale smaltului, pacienta acuzand dureri la masticatie, la rece si cald.

Dintii care prezentau infectii cronice, care afectasera si osul alveloar, au fost tratati la microsco, evitandu-se astfel extractia lor. In trecut, dintii care prezentau infectii care ajungeau sa afecteze osul erau extrasi. Astazi, datorita evolutiei extraordinare a medicinei si tehnologiei folosite, tratamentul endodontic salveaza aproape orice dinte.

Tratamentul asistat de microscopul dentar este unul corect si de lunga durata, intr-un numar restrans de sedinte. Diferenta dintre tratamentul endodontic asistat de microscop si cel clasic este data de timpul de efectuare si de calitatea acestuia. Anatomia radacinilor si canalelor poate fi complicata, acestea fiind dificil de gasit si tratat. Cu ajutorul microscopului medicul dentist poate repera toate canalele, acele rupte pe canal si perforatiile radiculare care nu se pot observa cu ochiul liber sau la radiografie, garantand astfel un tratament de o calitate superioara, pe o perioada lunga de timp.

Dupa tratamentele endodontice au fost folositi pivoti din fibra de sticla pentru refacerea bonturilor dentare.

Au fost tratate cariile si realizate extirpari ale nervilor care suferisera inflamatii.

Pana la restaurarea prin coroanele definitive au fost folosite coroane provizorii realizate in cabinet.

Pentru restaurare au fost folosite coroane individuale ceramica pe zirconiu.

Coroanele din ceramica pe suport din zirconiu au o rezistenta crescuta si o estetica superioara, ceramica fiind materialul care se apropie cel mai mult de aspectul natural al smaltului, avand aceeasi transluciditate si luciu ca al dintelui natural.

aplica online pentru o consultatie gratuita

Puteti consulta alte cazuri si articole pe www.dentistfaradurere.ro si pe www.smile-architects.ro

Citeste
Coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Paienta s-a prezentat la clinica noastra pentru a-si inlocui lucrarile vechi, fiind total nemultumita de aspectul estetic al zambetului sau. Pacienta acuza aspectul cenusiu al gingiei, marginea neagra a lucrarii precum si asimetria faciala creata de cele doua lucrari.

Coroane individuale ceramica pe zirconiu - before

Citeste
coroane ceramica pe zirconiu

coroane ceramica pe zirconiu

Pacienta s-a prezentat in clinica noastra pentru a rezolva multiplele probleme dentare pe care le avea si, de asemenea, pentru a-si realiza un vis pe care il avea inca din copilarie: sa aiba un zambet frumos.

coroane ceramica pe zirconiu - situatie initiala

In urma unui examen radiologic am constatat ca mai multe tratamente endodontice au fost incomplet realizate si din aceasta cauza microbii au migrat din canalul radicular in osul alveolar. De asemenea, unii dinti aveau plombe mari care au dus la necroza nervului.

Citeste