Coroana zirconiu integral, multilayer si ceramica pe zirconiu

Doctor : Madalina Radu
  Contact : +4 0727 307 802 | cabinet@smile-architects.ro

Toate paginile etichetate: coroane individuale

coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Coroane individuale ceramica pe zirconiu, alegerea ideala pentru o estetica dentara superioara.

Pacienta s-a prezentat la clinica noastra pentru restaurarea protetica a ambelor arcade dentare. In zonele laterale avea punti vechi din metalo-ceramica, iar unii dinti prezentau infectii cronice. De asemenea, majoritatea dintilor prezentau carii si fisuri ale smaltului, pacienta acuzand dureri la masticatie, la rece si cald.

Citeste
coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Restaurare prin coroane individuale din ceramica pe zirconiu si zirconiu multilayer.

Pacienta, in varsta de 28 de ani, s-a prezentat la clinica noastra pentru imbunatatirea aspectului estetic al zambetului. Deoarece a refuzat tratamentul ortodontic, am incercat, folosind coroane dentare, sa obtinem un rezultat cat mai apropiat de dorinta pacientei, de zambetul mult dorit.

Citeste
Coroane ceramica presata si zirconiu

Coroane individuale ceramica presata si zirconiu

Pacienta s-a prezentat la cabinetul stomatologic acuzand mai multe aspecte care o nemultumeau la dintii ei: sensibilitatea dentara, zambetul gingival si dimensiunea dintilor. Pacienta prezenta un grad de uzura ridicat al smaltului dentar cauzat de bruxism (scrasnitul dintilor).

Prezenta unor fisuri la nivelul smaltului si descoperirea dentinei pe suprafetele de masticatie ale molarilor ii provoca un disconfort la diversi stimuli din cavitatea bucala.

Citeste
coroane individuale din zirconiu - final

Coroane individuale din zirconiu

Pacientul s-a prezentat la clinica pentru restaurarea protetica a celor doua arcade cu coroane individuale din zirconiu.

Dintii de la ambele arcade prezentau abraziune avansata din cauza bruxismului. Cazul a fost foarte dificil deoarece, pe langa rezolvarea problemelor endodontice, necesita si refacerea dimensiunii verticale de ocluzie (D.V.O.), care era prabusita in urma abraziunii avansate a dintilor.

Citeste
Coroane individuale ceramica pe zirconiu

coroane individuale ceramica pe zirconiu

Paienta s-a prezentat la clinica noastra pentru a-si inlocui lucrarile vechi, fiind total nemultumita de aspectul estetic al zambetului sau. Pacienta acuza aspectul cenusiu al gingiei, marginea neagra a lucrarii precum si asimetria faciala creata de cele doua lucrari.

Coroane individuale ceramica pe zirconiu - before

Citeste
Coroane individuale zirconiu intergal multilayer

zirconiu integral – coroane individuale

Pacienta s-a adresat clinici noastre dupa o experienta foarte neplacuta pe care a avut-o in alt cabinet. A venit in clinica noastra la recomandarea sotului, care era deja pacientul nostru. Doamna a mers in acel cabinet pentru a-si inlocui o lucrare veche de pe dintii din fata. Acolo, la un control radiologic s-a constatat ca pe incisivul lateral din dreapta si incisivul central din stanga prezinta procese infectioase cronice care s-au raspandit in osul alveolar.

Citeste