Coroana zirconiu integral, multilayer si ceramica pe zirconiu

Doctor : Madalina Radu
  Contact : +4 0727 307 802 | cabinet@smile-architects.ro

coroana zirconiu | Coroane ceramica pe zirconiu pe implant

coroane ceramica pe zirconiu | caz

coroane ceramica pe zirconiu

Coroane ceramica pe zirconiu a fost solutia aleasa in acest caz pentru rezultate functionale, dar si pentru rezultate estetice.

Astfel, pacienta a venit la cabinetul stomatologic acuzand dureri si fiind nemultumita de aspectul dintilor ei.

Au fost constatate multiple leziuni carioase masive, resturi de dinti irecuperabili si sensibilitate dentara, datorata abraziunii.

coroane ceramica pe zirconiu

S-a recurs la utilizarea coroanelor dentare din ceramica pe zirconiu, dintii irecuperabili fiind restaurati prin implanturi dentare:

La arcada superioara au fost inserate implanturi pe partea stanga, iar la arcada inferioara au fost inserate implanturi pe zonele laterale. Au fost realizate gingivectomii la ambele arcade pentru a obtine un zambet perfect.

Gingivectomiile au fost realizate cu laserul, care nu implica niciun fel de sangerare, fiind necesara o cantitate mica de anestezic.

Procedura clasica de indepartare a tesutului gingival se realizeaza cu bisturiul si poate fi destul de neplacuta pentru pacient, insa cu ajutorul laserului putem realiza acest lucru intr-un mod rapid, eficient si confortabil. Asadar, in cadrul unei singura vizite la cabinetul stomatologic se poate realiza aceasta procedura pe mai multi dinti iar pacientul isi poate relua imediat activitatea.

Au fost utilizate implanturi Megagen AnyRidge, realizate din aliaj din titan cu puritate inalta, un implant cu spire adanci care duce la o stabilitate initiala foarte buna si indeplineste cele mai importante criterii estetice si functionale.

Coroana zirconiu | coroane ceramica pe zirconiu pe implant situatie finala

Coroana zirconiu | coroane ceramica pe zirconiu pe implant

aplica online pentru o consultatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *