Coroana zirconiu integral, multilayer si ceramica pe zirconiu

Doctor : Madalina Radu
  Contact : +4 0727 307 802 | cabinet@smile-architects.ro

Punti totale ceramica pe zirconiu

Punti totale ceramica pe zirconiu

Punti totale ceramica pe zirconiu – Pacienta in varsta de 30 de ani s-a prezentat la clinica noastra acuzand dureri si fiind total nemultumita de aspectul estetic al zambetului sau.

Coroana zirconiu - before
Situatia initiala
Coroana zirconiu - after
Situatia finala

A fost un caz destul de dificil deoarece, pe langa multiplele probleme dentare, avea si o frica exacerbata de dentist. Multora dintre noi ne este frica de dentist. Aceasta teama nejustificata apare inca din primii ani de viata, fiind adesea imprumutata de la cei din jur sau aparuta in urma unor experiente neplacute la dentist.

In cazul pacientei noastre, teama a intervenit in urma experientei anterioare avuta la dentist. In urma discutiei cu pacienta, am constatat ca a vizitat mai multe cabinete, discutand cu mai multi medici, alegand intr-un final medicul care i-a inspirat cea mai mare incredere. In ceea ce ma priveste, cand am de-a face cu un pacient extrem de anxios, am grija in primul rand sa-i explic amanuntit si pe intelesul sau tot ceea ce urmeaza sa fac, planul de tratament si rezultatul la care putem ajunge. De obicei incep cu o sedinta de igienizare, treptat crescand dificultatea manoperelor pe care le am de executat. Sedintele sunt de scurta durata la inceput, crescand ca timp si dificultate pe parcurs ce pacientul se obisnuieste cu medicul, ambientul si manoperele care ii sunt executate.

In ceea ce priveste ambientul, am incercat prin elementele de mobilier sa aduc in cabinet o atmosfera de camin, cat mai apropiata de cea pe care o avem acasa. In afara de mobilier, toata aparatura cu care este dotata clinica este de actualitate si vine in ajutorul pacientilor. Tehnologia a avansat, iar vizita la stomatolog poate fi in prezent o experienta placuta.

In cazul pacientei noastre, au fost efectuate extractii, au fost tratate infectiile cu ajutorul laserului dentar, au fost montati pivoti din fibra de sticla si au fost inserate implanturi, atat in zona frontala cat si in cea laterala, ulterior realizandu-se punti totale  ceramica pe zirconiu.

Punti totale ceramica pe zirconiu - situatie intermediara

Intregul tratament a fost realizat pe parcursul a sapte luni de zile. Prin determinare, perseverenta si seriozitate, am ajuns cu pacienta la un rezultat optim din punct de vedere estetic si functional. In asemenea cazuri avem nevoie de tot concursul, atat al nostru cat si al pacientului, iar indemnul la ordinea zilei este “ajuta-ma sa te ajut!”.

aplica online pentru o consultatie

Din cauza situatiei de urgenta activitatea noastra este suspendata pe o perioada nedeterminata. Va asteptam la consultatii online aici. #staysafe #stayhome #stamacasa

Puteti consulta alte cazuri si articole pe www.dentistfaradurere.ro si pe www.smile-architects.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *